Várnai László
  • Kezdőlap
  • Híreink
  • Nekünk nem térkép e táj - Polgármester- és képviselőjelöltjeink bemutatása

Nekünk nem térkép e táj - Polgármester- és képviselőjelöltjeink bemutatása

2014. SZEPTEMBER 14.

A Tábornok utca - Mexikói úti aluljáró kifestése közben jelöltbemutatót tartottunk.
Zuglói Média: CivilZugló Egyesület jelöltjeinek bemutatása
Zuglói Lapok: Várnainak nem térkép e táj
Várnai László, Egyesületünk polgármesterjelöltje mutatta be képviselőjelöltjeinket.
Kihangsúlyozta, hogy a jelöltek kiválasztásánál fontos szempont volt a tapasztalat és a szakértelem.
Jelöltjeink mindegyike zuglói kötődésű, jól ismerjük a kerület gondjait, problémáit.

Dr. Lengyel István főorvos például 30 éve gyógyít a kerületben, van, aki közös képviselőként a társasházak gondjait ismeri, de van köztünk három közgazdász, tanár, illetve mérnök is.
Jelöltjeink fele hölgy.
jeloltek csoportkep

Programunk fontos eleme a kerületi egészségügyi rendszer javítása, a várólisták megszüntetése, a társasházak és a panelek felújításának támogatása, az elhanyagolt zöld- és közterületek rendbetétele. A Kék Óvoda romjainak helyére uszodát terveznénk, és megépítenénk az ígért sportcsarnokot is. Rendbe tennénk a Nagy Lajos Király útját és a Vezér utcát, a Rákos-patak partjára pedig pihenőparkot és tematikus játszóteret telepítenénk. Mindennek alapja a felelős gazdálkodás.

Nem lehet kaotikus módon kommunális adót kivetni, majd választási pénzosztásba kezdeni, miközben milliókkal tartozik a kerület a társasházaknak. Nem lehet felelőtlenül ígérgetni, például a kommunális adó visszaadását. Arra kérjük a pártokat, ne nézzék aprópénzzel, ígéretekkel megvehető kisgyerekeknek a zuglóiakat!
Az elmúlt húsz évben a kerület a korrupció melegágya volt, ezért erősebb közösségi kontrollra, több civilségre van szükség. Úgy véljük, a jobb- és baloldal pártjai egyaránt csak politikai koncként tekintettek Zuglóra, de az általuk hozott ejtőernyős polgármesterek rendre belebuktak a kerület vezetésébe.

Aki messze él, annak nincs közvetlen tapasztalata a kerületről, ennek az önkormányzatnak a működéséről, ráadásul érzelmi kötődése sincs Zuglóhoz – tette hozzá Várnai László. – Én 47 éve itt élek, nekem nem térkép e táj, nem politikai ugródeszkának tekintem Zuglót. Az elmúlt négy évben a legaktívabb ellenzéki képviselőként sokat tettem a korrupció ellen, vagy a szakrendelő megmentéséért, és most szeretném megmutatni, milyen építő polgármester lennék.

A CivilZugló Egyesület mind a mind a 15 körzetben állított képviselőjelöltet, van polgármester jelöltünk, lehet ránk szavazni, nem csak pártok között lehet választani. Sokat tettünk a kerületért, tagjaink igazi zuglói lokálpatrióták, szükség van ránk – hangsúlyozta Várnai László.

Kérjük, szavazzanak ránk!

Mi itt lakunk!

Helyi lakosok az Önkormányzatba? Egyszer érdemes kipróbálni!
Támogassa Ön is Egyesületünket és Várnai Lászlót, hogy Zuglóban
zuglói lakosok is dönthessenek fontos kérdésekben.