Várnai László

09. körzet

Fuksz Ágnes (51)
magyar-történelem szakos középiskolai tanár, szociológus

fuksz agi

1989 óta lakom Zuglóban, a Mogyoródi úton, az Adria lakótelepen.
Itt neveltem fel lányomat, aki házassága után is hű maradt Zuglóhoz.

Tizenhét tanévet töltöttem a pedagógus pályán, általános-, majd középiskolai tanárként. Az oktatás minőségi javítását, emberi értékekkel történő feltöltését éreztem az egyik legfontosabb feladatomnak.

1999-ben pályát módosítottam és az akkori Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Informatikai Főosztályán helyezkedtem el tanácsosként, majd 2002-ben már főosztályvezető-helyettes voltam.

Mit tennék?

Nagyobb figyelem a zöldterületekre!
Zugló valódi, régi fénye ragyog ezen a területen. Családi házas zöldövezet, csendes utcák, szépen ápolt portálok fogadnak, amerre járunk. Itt is találni a sok szépség ellenére, elhagyott területeket, ahol csak gaz és kiégett fű található.

A közbiztonság javítása
Az utcák csendessége a betörőknek és a tolvajoknak elhagyatottságot jelent és ezért a közbiztonságra nagyobb figyelmet kell fordítani. Sajnos elég sok az egyedülálló, idős a körzetben, akiknek a szociális ellátásán kell sürgősen megoldást találni.

A Mogyoródi út és a Gvadányi utcán az átmenő forgalom csillapítása
A szép utcákat kerülő utakként veszik igénybe az autósok, zavarva a lakók nyugalmát. Ezekben az utcákban a 30-as övezetet és fekvőrendőröket kérnek.

Boltok kialakítása
Problémát okoz a mindennapi bevásárlás. Nincs a közelben sehol közért, zöldséges vagy egy pékség. A helyi vállalkozókat bíztatni kell arra, hogy mérjék fel a terület adottságait, adjunk nekik önkormányzati bolthelyiségeket, így kezelni lehetne a problémát.

Megválasztásom esetén a 9. körzet lakói személyemben egy elhivatott civilt találnak, aki képes minden követ megmozgatni egy jó ügy érdekében!

Fuksz Ágnes
06 70 280 7986

Jelöltjeink megtekintése

Mi itt lakunk!

Helyi lakosok az Önkormányzatba? Egyszer érdemes kipróbálni!
Támogassa Ön is Egyesületünket és Várnai Lászlót, hogy Zuglóban
zuglói lakosok is dönthessenek fontos kérdésekben.