Várnai László

10. körzet

Szabó Dezső (53) műszaki szaktanár
SzaboDezso

Budapesten születtem, 1971-től 10 éves korom óta lakom Zuglóban. Itt végeztem az általános iskolát és itt sportoltam közel két évtizeden keresztül első osztályú szinten, mint az FTC, majd az Újpesti Dózsa jégkorongozója.
Egy 22 éves leánygyermek édesapja vagyok és szeptemberben egy újszülött kisfiú boldog édesapja is leszek.
Munkám mellett a Gödöllői Szent István Egyetemen műszaki szaktanári diplomát szereztem. 10 éve az általam képviselni kívánt körzetben, az Álmos vezér úton élek feleségemmel.
Mindig is civil voltam, vagyok és leszek, pártnak, politikai szervezetnek sosem voltam tagja. Jelenleg, immár 7 éve társasházi közös képviselőként dolgozom, mintegy 500 zuglói társasházban élő ember képviseletét ellátva. Ezáltal rálátásom nyílik az Önkormányzat és annak szervezeti működésére, annak minden jó és rossz oldalára egyaránt.
A társasházakban élők gondjaival egyáltalán nem foglalkozik a jelenlegi képviselő testület, azok gondjait és mindennapos problémáit még hírből sem ismeri. Az elmúlt 3 és fél évben társasházaknak szóló felújítási, támogatási pályázat nem volt, ezért a kerületben lévő több száz társasház állaga jelentősen leromlott.

Jelöltjeink megtekintése

Mi itt lakunk!

Helyi lakosok az Önkormányzatba? Egyszer érdemes kipróbálni!
Támogassa Ön is Egyesületünket és Várnai Lászlót, hogy Zuglóban
zuglói lakosok is dönthessenek fontos kérdésekben.