• 72405835 2904560786239306 6112206343060324352 n
  • FORGO MORGO aluljaro
Háhn-Zágon Zsuzsanna (47) közgazdász

ZZs

Születésem óta az Amerikai úton élek, negyedik generációs zuglóiként. A Vámos Ilonába (most Jókai Mór Általános Iskola) jártam, később gépésztechnikusi, végül közgazdász diplomát szereztem. Jelenleg egy magyar tulajdonú vállalkozás pénzügyeseként dolgozom.

Közgazdászként elfogadhatatlanok számomra az önkormányzat átláthatatlan, korrupciógyanús pénzügyei, az előkészítetlen, kapkodó, átgondolatlan döntései, a közpénz nyilvánvaló herdálása.

Képviselőként főként a kerületi gazdálkodás rendbetételén dolgoznék: vissza kell állítani az évekkel ezelőtt felszámolt Közbeszerzési Bizottságot, és szabályos, átlátható beszerzési rendszerben, nyílt pályáztatással elérni, hogy ne csak a haverok jussanak zsíros megrendelésekhez.

Mit tennék a körzetben?

• A körzet egyik fontos problémája a Thököly út mára elviselhetetlen forgalmának csillapítása, a zaj és káros anyag terhelés csökkentése - a megoldást a közösségi közlekedés fejlesztése, a villamos visszatelepítése, de leginkább a metró eredeti tervek szerinti továbbvezetése jelenti a Bosnyák térig,Újpalotáig.

• Bár a Városligetet Papcsák Ferenc polgármester 99 évre egy állami vagyonkezelő kezére adta, elvéve a véleményezés, beleszólás lehetőséget a lakosságtól és a kerülettől; mindent meg fogunk tenni, hogy a Városliget szépen felújított, karbantartott közpark maradjon!

• Fontos feladat a parkok, játszóterek és különösen a lakóterületek közötti zöldterületek gondosabb fenntartása, locsolása, a gaz és a kiégett tarló megszüntetése. A parkokban a padok töredezettek, kialakításuk kényelmetlen.

• A Hunyadi János Általános Iskolának plusz tornaterem építésére van szüksége: a napi kötelező tornaórák lebonyolítására nincs elég tornaterem.

• Az Újvidék téri játszótér maximálisan kihasznált, érdemes lenne bővíteni, WC építésével, a játékok állagmegóvásával, az elszennyeződött homok gyakoribb cseréjével a foci-és kosárpálya gumi borításával a tér gyerekbarátabbá tehető.

• A Hermina úti Szakrendelő felújításának folytatásával, például a mellékhelységek komfortjának növelésével a rendelőt használhatóbbá tennénk.

• Az országban a Róna utcában lopják el a legtöbb autót, a közbiztonság javítására a térfigyelő rendszer bővítése indokolt.

E tervek megvalósításához kérem szavazatát!

Zágon Zsuzsa
06 30 479 9067


Zuglónak kevesebb pártpolitikára - több civilségre van szüksége!

Mert mi itt lakunk!


Jelöltjeink megtekintése

Őrizzük meg a Városligetet pihenőparkként!

Tiltakozunk a Városligetbe tervezett megalomán Múzeum negyed ellen, a Liget 40 méter magas épületekkel beépítése, a zöldterület csökkentése ellen! Követeljük az elmaradt lakossági egyeztetést, vegyék figyelembe az itt lakók érdekeit, véleményét.

Információk petíciónkról

Ismerje meg Egyesületünk célkitűzéseit:

Zugló értékeinek megóvása

A természeti környezet megóvása

A helyi közösség érdekeinek védelme

Civilek bejuttatása az önkormányzatba

Közösségi terek, sportpályák megóvása

Érdekképviselet túlzott beépítések ellen

A közösségi közlekedés javítása

Az átmenő forgalom csökkentése

Mi itt lakunk!

Helyi lakosok az Önkormányzatba? Egyszer érdemes kipróbálni!
Támogassa Ön is Egyesületünket és Várnai Lászlót, hogy Zuglóban
zuglói lakosok is dönthessenek fontos kérdésekben.