Várnai László

Folytatódik a „nemzeti konzultáció" a Városligetről

avagy NEM KELLENEK MONSTRUMOK A LIGETBE !!!

A CivilZugló Egyesület aktivistái – az Új Erzsébetvárosért Demokrata Körrel közösen – júliusban alig két hét alatt újabb 8.000 aláírást gyűjtöttek a Városliget megóvása érdekében. Ezzel együtt pedig már csaknem 20.000 aláírásunk van. A kitelepülés a nyári pihenő után folytatódik, augusztus 20-tól tovább gyűjtjük az aláírásokat azért, hogy a Liget közpark maradhasson, és ne Múzeumnegyed létesüljön parkunk egy jelentős részére. (Folytatás a képek után.)

A nagy nyári kánikulában mi is megpihentünk egy kicsit, augusztus második felétől azonban újult erővel vetjük bele magunkati ismét a Liget Budapest projekt ellen tiltakozó aláírások gyűjtésébe. A tervek szerint néhány hét múlva már nem is egy, hanem két pulttal leszünk jelen, önkéntes aláírásgyűjtők segítségére pedig továbbra is szükségünk van, hiszen mindenkit meg szeretnénk szólítani, akit csak egy kicsit is érdekel a Városliget sorsa.

Azok jelentkezését, akik tevőlegesen szeretnének részt venni a munkánkban, a civilzuglo2014 @ gmail.com e-mail címen, vagy a 30/479-9067 telefonszámon várjuk.

Az aláírásokat szeptember közepéig gyűjtjük, több helyszínen, a Városligetben, Zuglóban, VI és a VII. kerületben is, majd a szeptember végi tüntetésen a Parlament elé vonulunk és átadjuk a Kormánynak a Petíciónkat és a 20.000 aláírást.

Az esemény Facebook event-je itt érhető el. Lájkoljátok és kövessétek a folyamatosan frissülő információkat!

Aztán gyertek el a tüntetésre 2015. szeptember 26-án, minél többen leszünk, annál erőteljesebben hallatszik, hogy NEM KELLENEK MONSTRUMOK A LIGETBE !!!

Mi itt lakunk!

Helyi lakosok az Önkormányzatba? Egyszer érdemes kipróbálni!
Támogassa Ön is Egyesületünket és Várnai Lászlót, hogy Zuglóban
zuglói lakosok is dönthessenek fontos kérdésekben.