Várnai László

Lesz-e polgármesteri vita Zuglóban?

 
 
A CivilZugló Egyesület támogatásával induló, független zuglói polgármesterjelölt, Várnai László nyilvános vitára hívja ki a többi zuglói polgármesterjelöltet. A főpolgármester-jelölti vitához hasonlóan - ahogy ez demokratikus országokban természetes – kezdeményezzük, hogy a kerület nyilvántartásba vett polgármesterjelöltjei: Czeglédi János a Mi hazánk, Horváth Csaba az MSZP-Párbeszéd-Momentum-LMP-DK, Koch János a Munkáspárt és Rozgonyi Zoltán a Fidesz-KDNP jelöltjei nyilvános, demokratikus vitában mutatkozzanak be, ismertessék programjukat a zuglói választópolgároknak.
A kezdeményezést a CivilZugló Egyesület mind a 15 nyilvántartásba vett jelöltje támogatja.

Túr de Rákosrendező 6.0

6. alkalommal várunk Titeket 2019. szeptember 21-én, szombaton 14.30-tól az Örs Vezér terén.
Nemcsak a kerületi kerékpárutak hiányosságaira szeretnénk felhívni a figyelmet, de arra is, milyen fontos lenne, hogy egyre többen válasszunk más közlekedési módot az autó helyett.
A kerület forgalmas útjain tekerünk majd rendőri biztosítással, így kisgyerekekkel is nyugodtan csatlakozhattok.

Gyülekező:
2019. szeptember 21., 14:30

Indulás:
2019. szeptember 21., 15:00

Az útvonal:
Örs vezér tér - Ond vezér útja - Szentmihályi út - Csertő utca - Fogarasi út - Mexikói út - Mogyoródi út - Nagy lajos király útja - Thököly út - Varsó utca - Pétervárad utca - Thököly út  - Bosnyák tér - Csömöri út - Miskolci utca - Ungvár utca - Nagy Lajos király útja  - Erzsébet királyné útja - Hungária krt - Reitter Ferenc utca  - Szegedi út - Rákosrendező

Táv kb. 15 km.
 
Becsatlakozási lehetőség:
2019. szeptember 21., 16:30 körül a Pétervárad utcai Polgármesteri Hivatal előtt

Már megint aluljárót festünk :)

A Tábornok utcai MÁV- aluljáró rendbetételére készülünk


Idén is jeleztük a MÁV-nak, hogy a CivilZugló Egyesület vállalja a legutolsó festésünk óta leromlott Tábornok utcai aluljáró rendbetételét, festését. Most is várjuk a gyerekekt, velük a legélvezetesebb a festés, meg felnőtt önkénteseket, akik művészi hajlamaikat kiélhetik a festés során. Akinek nincs tökéletes kézügyessége, annak sem kell megijedni, képzőművész rajzolja előre a fő mintákat, azt kell majd vékony ecsettel átrajzolni. Festéket, ecsetet, gumikesztyűt biztosítunk.

Az elmúlt 10 évben 8 alkalommal fektettünk közösen veletek, emlékeztetőül:

 További részletek hamarosan!

Sikeres aláírásgyűjtés

A CivilZugló Egyesület mind a 15 egyéni választókörzetben határidőre összegyűjtötte az induláshoz szükséges aláírásokat.

Az Egyesület által támogatott polgármesterjelölt, Várnai László is sikeresen, jóval határidő előtt leadta a szükséges aláírások kétszeresét. 

2019. szeptember 14-én sajtótájékoztató keretében informáltuk is erről a médiát.

A sajtó képviselőit a Nagy Lajos király útja 104. szám alatt található önkormányzati bérház a hívtuk, így szociális programunkat is be tudtuk mutatni.

További cikkeink...

Mi itt lakunk!

Helyi lakosok az Önkormányzatba? Egyszer érdemes kipróbálni!
Támogassa Ön is Egyesületünket és Várnai Lászlót, hogy Zuglóban
zuglói lakosok is dönthessenek fontos kérdésekben.