Sorting by

×

A Tábornok utca – Mexikói úti aluljáró kifestése közben jelöltbemutatót tartottunk.
Zuglói Média: CivilZugló Egyesület jelöltjeinek bemutatása
Zuglói Lapok: Várnainak nem térkép e táj
Várnai László, Egyesületünk polgármesterjelöltje mutatta be képviselőjelöltjeinket.
Kihangsúlyozta, hogy a jelöltek kiválasztásánál fontos szempont volt a tapasztalat és a szakértelem.
Jelöltjeink mindegyike zuglói kötődésű, jól ismerjük a kerület gondjait, problémáit.

Dr. Lengyel István főorvos például 30 éve gyógyít a kerületben, van, aki közös képviselőként a társasházak gondjait ismeri, de van köztünk három közgazdász, tanár, illetve mérnök is.
Jelöltjeink fele hölgy.

jeloltek csoportkep

Programunk fontos eleme a kerületi egészségügyi rendszer javítása, a várólisták megszüntetése, a társasházak és a panelek felújításának támogatása, az elhanyagolt zöld- és közterületek rendbetétele. A Kék Óvoda romjainak helyére uszodát terveznénk, és megépítenénk az ígért sportcsarnokot is. Rendbe tennénk a Nagy Lajos Király útját és a Vezér utcát, a Rákos-patak partjára pedig pihenőparkot és tematikus játszóteret telepítenénk. Mindennek alapja a felelős gazdálkodás.

Nem lehet kaotikus módon kommunális adót kivetni, majd választási pénzosztásba kezdeni, miközben milliókkal tartozik a kerület a társasházaknak. Nem lehet felelőtlenül ígérgetni, például a kommunális adó visszaadását. Arra kérjük a pártokat, ne nézzék aprópénzzel, ígéretekkel megvehető kisgyerekeknek a zuglóiakat!
Az elmúlt húsz évben a kerület a korrupció melegágya volt, ezért erősebb közösségi kontrollra, több civilségre van szükség. Úgy véljük, a jobb- és baloldal pártjai egyaránt csak politikai koncként tekintettek Zuglóra, de az általuk hozott ejtőernyős polgármesterek rendre belebuktak a kerület vezetésébe.

Aki messze él, annak nincs közvetlen tapasztalata a kerületről, ennek az önkormányzatnak a működéséről, ráadásul érzelmi kötődése sincs Zuglóhoz – tette hozzá Várnai László. – Én 47 éve itt élek, nekem nem térkép e táj, nem politikai ugródeszkának tekintem Zuglót. Az elmúlt négy évben a legaktívabb ellenzéki képviselőként sokat tettem a korrupció ellen, vagy a szakrendelő megmentéséért, és most szeretném megmutatni, milyen építő polgármester lennék.

A CivilZugló Egyesület mind a mind a 15 körzetben állított képviselőjelöltet, van polgármester jelöltünk, lehet ránk szavazni, nem csak pártok között lehet választani. Sokat tettünk a kerületért, tagjaink igazi zuglói lokálpatrióták, szükség van ránk – hangsúlyozta Várnai László.

Kérjük, szavazzanak ránk!

Vélemény, hozzászólás?