Sorting by

×

 Az indulási pont a szokásos, Örs vezér tér, 14:30. Gyülekező 14:15-től.

Megér egy ünneplést a ritka alkalom amikor helyi civilek kitartó nyomásgyakorlással elértek valamit. Kedvcsinálóként is érdemes visszatekinteni, pl. a 2015-ös vonulásunkat.

A Túr vonulások fontos eredménye a Római-parti üdülőnk visszafoglalása is, remek buli volt veletek belakni a területet, az eladási tervek helyett immár az üdülő felújítása folyik.

Tekerünk tovább.

Idén afféle tematikus Túrként Zugló néhány akut beépítéses pontját járjuk végig, a lassan elkészülő Mexikói útra került Ökoházat – kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk. Megtekintjük a Zuglóban tervezett túlméretes beruházásokat, a Mogyoródi Zászlós utca sarki „gödröt”, az Egressy – Angol utca sarkán makacsul eladni és beépíteni próbált önkormányzati telkeket, körbejárjuk a Bosnyák téri, Zuglóra erőltetett NER gigaberuházást, végül az önkormányzatnak petíciót adunk át, kérve az önkormányzat tulajdonában álló Teleki Blanka úti, BVSC kerítés mentén egy önálló kerékpárút megépítését, a számos helyen hiányzó kerékpáros infrastruktúra megépítését.

A Rákosrendezőre megérkezve a friss aszfaltra rajzolhatjátok a MÁV-nak szánt üzeneteiteket, és igen, próbálunk a sorompófelnyitások ügyében is áttörést elérni! Végül retró zsíroskenyérrel és üdítővel várunk titeket!

Vélemény, hozzászólás?